5GB spatiu de stocare GRATUIT de la Cubby.com

January 25 2013No Commented

Categorized Under: Internet

cloud hosting gratuit

Desi sunt relativ noi pe piata, cei de la Cubby fac o treaba foarte buna. Infiintat in aprilie 2012 de catre cei de la LogMeIn.com, Cubby a oferit gratuit pana in luna decembrie 2012 seriviciul de cloud hosting si backup de fisiere. Din decembrie, au introdus primul pachet platit in versiunea beta la un pret foarte bun comparativ serviciile deja existende. Pretul promotional pe perioada de beta este de 3.99$ pe luna pentru fiecare 100GB in loc de 6.99$.

Ce ne-a placut foarte mult la Cubby este ca ofera 5GB spatiu de stocare in pachetul gratuit si cate 1GB suplimentar pentru fiecare prieten recomandat catre ei. Poti astfel ajunge la un total de 25GB gratuit. Dropbox ofera de exemplu doar 500mb pentru fiecare prieten caruia ii recomanzi serviciul si poti acumula doar 18GB in total.

De asemenea, ne-a mai placut ca au studiat foarte bine concurenta si au luat cele mai bune idei de la fiecare.
– Ofera un serviciu foarte usor de folosit, foarte user-friendly precum cei de la Dropbox.
– Iti permite sa sincronizezi orice folder de pe cloud precum Sugarsync.
– Ofera posibilitatea sincronizarii peer-to-peer intre 2 calculatoare direct fara a utiliza din spatiul de stocare din cloud.

Aplicatia lor este foarte placuta si usor de folosit, serverele sunt foarte rapide iar pretul de 3.99$ pe luna pentru 100GB este unul foarte bun. Echipa ServerZone.ro a testat si recomanda cu incredere serviciul Cubby.com

cubby-gazduire-gratuita
Leave a Reply