5GB spatiu de stocare GRATUIT de la Wuala.com

December 4 2012No Commented

Categorized Under: Internet

cloud hosting gratuit

Un alt serviciu gratuit de stocare fisiere si backup este oferit de cei de la Wuala. Acest serviciu este oferit de cei de la LaCie, un jucator important pe piata hard disk-urilor externe.

Ca majoritatea furnizorilor de astfel de servicii, Wuala.com ofera si un pachet gratuit pentru a putea stoca si sincroniza fisierele intre mai multe calculatoare sau pentru a pastra un backup. Spre deosebire de majoritatea serviciilor existente pe piata la ora actuala, cei de la Wuala.com ofera 5GB spatiu de stocare in pachetul gratuit in loc de 2GB care este un standard pe piata la ora actuala.

Un alt factor care ar trebui sa va convinga sa alegeti Wuala este faptul ca are masuri sporite de securitate spre deosebire de cativa competitori ai sai. Datele dumneavoastra sunt criptate inainte de a parasi calculatorul, facandu-le imposibil de citit chiar si pentru cei de la Wuala.

Sistemul lor este usor de folosit deoarece creaza un drive cu litera W: se because it creates a drive W: pe sistemul dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati aplicatia lor speciala care poate fi gasita direct pe site-ul Wuala folosind acest link. Aplicatia are doar 21MB, este virus free si are nevoie de Java. In cazul in care nu aveti deja Java instalat pe calculatorul dumneavoastra, aplicatia o va instala special pentru dumneavoastra.
Leave a Reply