Windows 7 GRATIS pana la 01 Iunie 2010

June 8 2009No Commented

Categorized Under: Software

windows gratis windows 7 download gratuit free

Toata lumea, atat cei de la Microsoft cat si noi (in calitate de clienti ce dau bani pe un produs), spera ca noul Windows 7 sa nu ii calce pe urmele predecesorului sau numit Vista. Cu totii stim ca Vista a fost si este un produs “lucios” care da bine la ochi dar te umple de nervi cu toate bug-urile sale. Pentru a putea perfectiona produsul, cei de la Microsoft ofera gratuit o copie de Windows 7, valabila pana la data de 1 Iunie 2010, oricui doreste sa incerce noul sistem de operare si doreste sa ajute la eliminarea erorilor.

windows 7 download gratis free

Microsoft zice ca este cel mai sigur Windows care a existat pana acum, in ciuda faptului ca s-a demonstrat ca are brese mari de securitate, dar care pe noi un utilizator normal nu ar trebui sa ne deranjeze foarte tare, deoarece un hacker trebuie sa aibe acces fizic la computerul tau pentru a-si putea face treaba.

Tot Microsoft se lauda ca au introdus o multime de “gadget-uri” in noul Windows 7, atat pe partea de administrare a documentelor cat si pe partea de multimedia. Eu personal l-am instalat pe laptop si seamana putin cu linux-ul si deja am intampinat o sumedenie de probleme cu el. Nu am reusit sa instalez chestii banale precum Daemon Tools sau un joc. Cu siguranta aceste probleme se vor remedia treptat.


windows 7 download gratis free
windows 7 download gratis free
windows 7 download gratis free
windows 7 download gratis free

Ramane de vazut daca intr-adevar vom beneficia de un produs mai bun dupa data de 1 Iunie 2010.
Cei interesati sa testeze noul Windows 7, pot downloada o copie a produsul de aici.
Leave a Reply