SEO PowerSuite – Unealta numarul 1 catre pozitia numarul 1 in Google

October 30 2012No Commented

Categorized Under: Software

software pentru SEO

In ziua de astazi comertul se invarte in jurul on-line-ului. Avand in vedere situatia economica dificila, firmele isi listeaza serviciile pe pagina companiei pentru a atrage mai multi clienti sau au inchis magazinele fizice si le-au inlocuit cu magazine online. Fie ca este vorba despre un magazin online sau un site de promovare al serviciilor companiei, pozitionarea in Google
este vitala pentru ca afacerea sa mearga si firma sa nu falimenteze.

Exista foarte multi experti in SEO care cer foarte multi bani pentru a iti pozitiona site-ul printre primele in Google. Acestia folosesc metode mai mult sau mai putin convetionale pentru a obtine un rezultat bun. SEO PowerSuite este o unealta furnizata de cei de la Link-Assistant.com pe care o poate folosi oricine, fara a avea cunostiinte extraordinare in materie de search engine optimization.

SEO PowerSuite este un programel foarte simpatic, foarte user friendly cu cateva caracteristici ce nu trebuie trecute cu vederea, facilitati precum:

Este un soft complet – Nu vei avea nevoie de nici o alta unealta pentru a imbunatati performantele siteului tau in motoarele de cautare. Se ocupa de tot ce ai nevoie pentru monitorizare si imbunatatire.
Usor de folosit si rapid – Nu este nevoie sa fii un expert SEO sau sa ai cunostiinte bogate in materie de internet. Acest soft iti explica si te ghideaza catre ce trebuie facut pentru a ajunge numarul 1 in motoarele de cautare.
Updatat frecvent – Nu este nevoie sa iti faci griji in ceea ce priveste modificarile introduse de motoarele de cautare. Softul este adaptat la orice schimbare de algoritmi si nu numai.
Functioneaza pe platforme multiple – Nu este nevoie sa iti faci griji pentru platforma aleasa si sistemul de operare. Acest soft functioneaza pe toate sistemele de operare (Windows, Mac OS X si Linux).

SEO PowerSuite este alcatuit din 4 softuri diferite: Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO SpyGlass, LinkAssistant. In continuare vom explica ce face fiecare dintre aceste programe pentru a va ajuta la imbunatatirea pozitionarii in motoarele de cautare.

Rank Tracker

Rank Tracker este o unealta foarte utila care te ajuta sa afli in orice moment pe ce loc te pozitionezi in motoarele de cautare. Lucrul care ne-a placut foarte mult a fost faptul ca poti selecta atat motoare de cauter internationale dar mai ales motoarele de cautare pentru tara caruia se adreseaza businessul tau. Dureaza 2 minute sa introduci adresa siteului tau si cuvintele cheie pentru care doresti sa afli pozitionarea in motoarele de cautare. Ulterior poti salva ca si proiect pe care il poti monitoriza constant. Softul creaza un grafic la fiecare verificare si astfel poti urmari evolutia siteului tau, daca acesta urca sau coboara in motoarele de cautare. Mai multe detalii despre Rank Tracker precum si filmulete de prezentare poti gasi chiar pe siteul producatorului accesand acest link.

WebSite Auditor

WebSite Auditor este o unealta foarte importanta din pachet. Acesta iti analizeaza foarte detaliat fiecare coltisor al siteului chiar si cele ascunse despre care ai uitat. Cu ajutorul sau poti elimina probleme precum: broken links, content duplicat, erori de cod HTML, erori ce tin de server precum cele 404, pagini neindexate, titluri sau descrieri meta lipsa sau prea scurte/lungi, precum si alte probleme care iti pot afecta pozitionarea in Google. Programul este foarte user friendly si iti explica foarte bine ce trebuie sa faci pentru a remedia erorile, nu treubie sa fii un expert sau un guru in ale internetului. Mai multe detalii despre WebSite Auditor precum si filmulete de prezentare poti gasi chiar pe siteul producatorului accesand acest link.

SEO SpyGlass

O unealta foarte importanta pentru a imbunatati performanetele site-ului tau pe internet este SEO SpyGlass deoarece … poti monitoriza indeaproape ce a facut concurenta pentru a se pozitiona atat mai sus decat tine. DA! Ati citit bine! Asta face acest programel simpatic. Poti vedea cu ajutorul lui ce au facut competitorii tai pentru a se pozitiona mai sus decat tine in motoarele de cautare, de pe ce site-uri le vin backlink-urile si nu numai. De asemenea poti monitoriza backlink-urile cu el. Toate informatiile sunt extrem de utile pentru un link building sanatos. Mai multe detalii despre SEO SpyGlass precum si filmulete de prezentare poti gasi chiar pe siteul producatorului accesand acest link.

Link Assistant

Ultimul dar nu cel din urma este Link Assistant. Un program foarte util care ajuta la un link building calitativ. Acesta ofera unui webmaster multe facilitati utile precum: cauta posibili parteneri pentru backlink, determina daca un link este calitativ si benefic pentru siteul sau, culege datele de contact ale siteurilor cu care poti face backlink, genereaza propriul tau director de link-uri cu design customizat si altele. Mai multe detalii despre Link Assistant precum si filmulete de prezentare poti gasi chiar pe siteul producatorului accesand acest link.

CONCLUZII

SEO PowerSuite este realmente un pachet complet pentru utilizatori de toate genurile indiferent de cunostiintele in materie de search engine optimization.

Programul poate fi achizitionat ca si pachet complet sau ca pachete individuale in cazul in care utilizatorul considera ca nu are nevoie de toate pachetele. De asemenea, pachetul intreg sau fiecare pachet in parte vine in trei variante de licentiere: FREE, Professional si Enterprise. Varianta Enterprise este dedicata companiilor de SEO. O comparatie completa intre cele 3 tipuri de licentiere poate fi gasita aici.

Pretul fiecarui program separat este de 99.75$/bucata pentru varianta Pro si 249.75$/bucata pentru varianta Enterprise.

Pentru cei ce sunt interesati de achizitionarea completului pachet pretul este FOARTE AVANTAJOS.

Pentru SEO PowerSuite Pro pretul este de 249$ in loc de 399$.
Pentru SEO PowerSuite Enterprise este de 599$ in loc de 999$.
Leave a Reply